Facebook Twitter
Divatosan, dinamikusan, derűsen
kameleon d tippek
Áron

Áron

Kovács Áron

a D+ alapítója

9 éves korom óta vagyok cukros. Sosem titkoltam, de nem is reklámoztam, egyszerűen természetes velejárója az életemnek, mint a hajam színe, vagy a cipőméretem. Sokan több éves munkakapcsolat után döbbentek csak rá, mikor egyszer lazán a lábamba vágtam a tűt. A döbbenet az arcukon volt a legnagyobb elismerés. "Egyáltalán nem látszik!" - mondták és ezzel egyet kell értenem! A cukorbetegség nem látszik! A teljesítmény az, ami látványos! A Dplusszal az a célom, hogy minden érintett elfogadja és elfogadtassa környezetével ezt az egyszerű igazságot: nem a cukorbetegség a gátja a teljes életnek! 33 év tapasztalatait szeretném most megosztani és egy fantasztikus csapat segítségével új kihívások fele repülni!

Drazsé színrelép! Ennivaló, de inkább ne! :)

szerző:  dátum: 2015-01-14
Drazsé színrelép! Ennivaló, de inkább ne! :)
Sziasztok!

Hadd mutassam be nektek a D+ kabaláját: Drazsét, a kaméleont!
Van, hogy ügyetlen, van, hogy még a fakockát is elrontja, de nagyon jószívű, nagyon igyekszik és ami a legfontosabb: nagyon bátor!
Többek között azért szerettük meg nagyon és vettük be a D+ csapatába, mert van egy fantasztikus képessége, amit nekünk cukrosoknak muszáj elsajátítanunk: bámulatosan alkalmazkodik a környezetéhez!

Ez az, amit nekünk is meg kell tanulnunk, hiszen alkalmazkodnunk kell az ételekhez, a mozgáshoz, a fáradtsághoz, a stresszhez és még egy sor változóhoz! Drazsé a színét változtatja, nekünk például az adagolást kell mindig ahhoz a környezethez igazítanunk, amiben éppen abban a pillanatban vagyunk. És a mozgást, az evés-ivást, de igazából mindezt együtt!

Ha Drazsénak ez csípőből megy, akkor nekünk is menni fog! Cserébe megtanítjuk őt is egy sor olyan dologra, amit ő nem tud! Például barchobázni...

Együtt legyőzhetetlenek leszünk!

Címkék: