Facebook Twitter
Divatosan, dinamikusan, derűsen
kameleon d tippek
Áron

Áron

Kovács Áron

a D+ alapítója

9 éves korom óta vagyok cukros. Sosem titkoltam, de nem is reklámoztam, egyszerűen természetes velejárója az életemnek, mint a hajam színe, vagy a cipőméretem. Sokan több éves munkakapcsolat után döbbentek csak rá, mikor egyszer lazán a lábamba vágtam a tűt. A döbbenet az arcukon volt a legnagyobb elismerés. "Egyáltalán nem látszik!" - mondták és ezzel egyet kell értenem! A cukorbetegség nem látszik! A teljesítmény az, ami látványos! A Dplusszal az a célom, hogy minden érintett elfogadja és elfogadtassa környezetével ezt az egyszerű igazságot: nem a cukorbetegség a gátja a teljes életnek! 33 év tapasztalatait szeretném most megosztani és egy fantasztikus csapat segítségével új kihívások fele repülni!

3 nő, egy férfi és egy kaméleon?! Ez komoly?! Az!

szerző:  dátum: 2015-01-13
Lilla, Áron, Gabi, Eszter, Drazsé Lilla, Áron, Gabi, Eszter, Drazsé
A D+ GENERATION olyan elhivatott és agilis emberekből áll, akik nagyon unják már azt, hogy a cukorbetegeket jó ideje ijesztő adatokkal, rémisztő szövődményekkel riogatják, mert ettől remélik azt, hogy a páni rémület hatására biztosan megtanulják kezelni ezt a furcsa "betegséget", ami inkább egy jól kezelhető állapot, mintsem betegség! Az egyetlen üzenet évek óta az, hogy "mérj gyakran cukrot és kerüld a cukros ételeket!" Ez nekünk így nagyon kevés!
Félelemben nem szabad élni! A félelem a vágyak és a lehetőségek legnagyobb ellensége!

Mi, a D+ Generáció máshogy közelítjük meg a kérdést! Pont az ellenkezőjét hirdetjük a fentebb leírtaknak: NE FÉLJ!
Ne seperd a szőnyeg alá a dolgot, de NE FÉLJ!
Nem riogatunk, hanem segítünk! Nem elrettentünk, hanem "kiképzünk"! Nem azt mutatjuk meg, hogyan kell félni valamitől, hanem, hogy hogyan kell élni valamivel!

Eszter kidolgozott egy világon egyedülálló applikációt, aminek használata óriási segítség lesz az inzulinos cukkereknek!
Lilla segít táplálkozási tanácsokkal, tartunk "D napot" és minden héten bemutatunk jó pár újdonságot!
Gabi a mozgásban segít majd és vezeti a D+ Generáció egyedülálló sport küldetését!
Én 33 év rutinjával segítek néhány olyan tippel és trükkel, amit orvostól még nem hallhattál! Ráadásul kísérleti nyúllá változva kipróbálok magamon egy sor olyan dolgot, ami segíthet a diabétesz kezelésben!

Szervezünk az évben sok olyan programot, ahol nem a "betegség" lesz a lényeg, hanem egy olyan életmód elsajátítása és megélése, amivel bármit elérhetsz, amire igazán vágysz! Egészséges, teljes életet élő emberek vagyunk, csak mi cukkerként csináljuk! :)

A végére marad egy jó hír: bárki lehet csapattag! Tájékozódj az oldalon, olvassgass, nézd meg napról napra bővülő videó blogunkat, keress ránk a Facebook-on és, ha tetszik az irány, ha egyetértesz a kitűzött céljainkkal, ha Neked is van tapasztalatod, ötleted, iratkozz fel hírlevelünkre és szállj be! Légy tagja a D+ Generációnak! Várunk rád!
Címkék: