Facebook Twitter
Divatosan, dinamikusan, derűsen
kameleon d app
Eszter

Eszter

Ruttner Eszter

Újdonságok, érdekességek, aktualitások

Hatékonyság fejlesztéssel foglalkozom a legkülönfélébb témakörökben, mióta az eszemet tudom. Az IT-jellegű-, és az emberi képességek fejlesztése épp úgy színesítik tevékenységeim palettáját, mint ahogy kiemelkedő szerepet játszik az életemben a kreatív hobbik- és az extrém sportok mellett a biztonság is - legyen szó az egészségről, vagy akár a pénzügyekről. Célom, hogy használható tudáshoz és eszközökhöz segítsem „bajtársaimat”, tájékoztatást nyújtva újdonságokról, érdekességekről és aktualitásokról. Több, mint 20 éve vagyok cukorbeteg.

Love is in the Water!

szerző:  dátum: 2015-02-13
Most, hogy lassan indul a búvárszezon és már gyerek módjára várom a következő merülést, felidéztem magamban pár emlékezetes pillanatot, majd kaptam magam és előtúrtam néhány fotót és videót is. (Nem menekültök! :-) )

Ennek, – és persze Áronnak – köszönhetően megszületett a D+ Archívuma, így bepillanthattok egy olyan világba, ahol Áron egy kevésbé ismert oldaláról is bemutatkozik!

Történt ugyanis, hogy több mint 10 éves ismeretségünk során volt alkalmam őt hallani földön, vízen, levegőben, sőt, még...

Ja, és az aktualitás, amiért megosztom veletek ezt a videót?? Fejtsétek meg!

A felvételért köszönet Bognár Lászlónak, az élményért az egész búvár csapatnak!

Eszter